(Brand)beveiliging en Datacom

Draadloos beveiligingssysteem

Busch-Jaeger breidt haar intelligente huisautomatiseringssysteem uit met Busch-secure@home, een beveiligingssysteem dat beschermt tegen inbrekers en bronnen van gevaar zoals vuur en water.

Het gebruikersvriendelijke inbraak- en alarmsysteem maakt daarbij gebruik van draadloze radiotechnologie waarmee het is toe te passen in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Tevens heeft radiotechnologie het voordeel dat sensoren en beveiligingsvoorzieningen zijn aan te brengen waar ze daadwerkelijk nodig zijn. Het hart van het systeem is de systeemcentrale die met een display of toetsenbord te bedienen is. Verder is het mogelijk om het beveiligingssysteem op afstand te bedienen via het internetportaal myBUSCH-JAEGER met smartphone of tablet óf via de gsm-interface (gesproken berichten en sms). Tot slot is het systeem eenvoudig te integreren in het smart home-systeem Busch-free@home. Hiermee is het te koppelen aan andere functies en kan de gebruiker er bijvoorbeeld voor kiezen om alle lichten in te schakelen wanneer het alarm afgaat.

ABB Busch Jeager

www.busch-jaeger.nl

tel. 0318 64 24 42

Meer artikelen van ABB b.v. :

Draadloos beveiligingssysteem


Busch-Jaeger breidt haar intelligente huisautomatiseringssysteem uit met Busch-secure@home, een beveiligingssysteem dat beschermt tegen inbrekers en bronnen van gevaar zoals vuur en water.

hoofdafbeelding

Elektrische installatie met ComfortLine verdeelkasten


De vraag naar slimme en ‘connected’ building automation oplossingen neemt in rap tempo toe. De mogelijkheden op het gebied van communicatie- en media-apparaten in de thuis- en werkomgeving zijn legio, en woningen, commerciële gebouwen en industriële panden zijn steeds meer met elkaar verbonden. Hierdoor worden elektrische installaties ingewikkelder en bovendien moet de installatie klaar zijn voor

Netwerkanalyser met Bluetooth


De nieuwe M4M-serie van ABB omvat diverse netwerkanalysers met Bluetooth waarmee energie assets zijn te monitoren.

ABB brengt UPS-systeem voor desktop- en kleinschalige IT-toepassingen


De PowerValue 11LI serie biedt eersteklas beveiliging en automatische spanningscorrectie voor toepassingen met geringer stroomverbruik.

Nieuwe woningbouwverdeler ontwikkeld na feedback van klanten


ABB vervangt de populaire UK500-serie verdelers voor woningbouw en kleinzakelijke markt & utiliteit door de nieuwe en verbeterde UK600-serie.

Inbouwverdeler met twee keer zoveel bekabelingsruimte


De inbouwverdeler UK600 biedt ruimte voor een grote variëteit aan installaties waaronder media- en combibehuizingen. De verdeler biedt twee keer zoveel bekabelingscapaciteit als de UK500-serie. Groothandels besparen daarmee op hun voorraad- en opslagkosten terwijl installateurs en paneelbouwers tot 10 procent besparen op de montagetijd. De nieuwe serie biedt een ruime keuze aan deuren waardoor de


PVshelter Core2 →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: